POŤAHY NA VOLANT – MARIA CAVALLO

Luxusné poťahy na volant z pravej kože – Mária Cavallo

kožený poťah na volant Maria Cavallo

Volant Vášho vozidla si zaslúži tú najlepšiu ochranu. Neustály kontakt rúk s volantom už po pár tisíckach kilometrov zanechá na jeho povrchu viditeľné a už neodstrániteľné opotrebovanie. Pokiaľ ste nestihli ochrániť svoj volant pred takýmto opotrebením, alebo ste kúpili vozidlo už s takýmto ošúchaným volantom, je najvyšší čas poskytnúť vášmu volantu ochranu pred ďalším znehodnocovaním.

Vodič však musí byť pri výbere ochranného poťahu mimoriadne obozretný. Poťah musí dokonale splynúť so samotným volantom, tak aby nemohlo dôjsť k čo i najmenšiemu obvodovému a postrannému preklzovaniu. Takéto preklzovanie môže znamenať značné problémy pre presné  riadenie motorového vozidla a pri najhoršom scénari môže privodiť aj katastrofálne následky.

TIP: Pri výbere poťahu volantu dbajte hlavne na bezpečnostné parametre:

  • pevné prichytenie poťahu k volantu bez preklzu
  • ruky sa na povrchu poťahu nesmú šmýkať

Keď Váš poťah spĺňa hore uvedené bezpodmienečné parametre pre bezpečnosť, je potrebné upriamiť Vašu pozornosť aj na životnosť, estetiku a samozrejme na cenu. Možno ste si to ešte neuvedomili, ale kontakt ruka-volant značne ovplyvňuje Váš komfort a dobrý pocit z jazdy.

TIP: Poťah volantu by mal byť:

  • maximálne príjemný na dotyk – volant držíte neustále počas celej jazdy,
  • vhodne mäkký – tak aby zabezpečil tlmenie prípadných vibrácii ,
  • odolný voči teplotám – na slnku sa neprehrieva a v zime bráni pocitu chladu,
  • odolný voči opotrebeniu, dlhá životnosť = maximálna efektívnosť,
  • farebne zladený s interiérom vozidla

TIP: Pri výbere poťahu volantu môžete experimentovať, alebo si vyberiete to najlepšie čo sa na trhu nachádza a je už roky odskúšané s tým najlepším hodnotením. Budete sa diviť, ale tie najlepšie poťahy na volant sa vyrábajú na Slovensku – je to značka Mária Cavallo.

Slovenský výrobca Mária Cavallo, ktorý tento poťah sám navrhol a patentoval, zabezpečuje aj samotnú výrobu. Vonkajší poťah volantu je vyrobený z materiálu z najexkluzívnejšej kože, ktorá poskytuje nenapodobiteľné vlastnosti a to všetko pri neprekonateľnej životnosti. Na výber je množstvo farebných variácii tak aby bol poťah volantu dokonale zladený s interiérom vozidla. Farebné vyhotovenia poťahu môžu byť vyrobené z jednej, alebo z dvoch zvolených farieb. Taktiež je možné kombinovať celistvosť povrch. Tento môže byť celo-kožený, alebo kombinovaný ako celo-kožený s perforovanými časťami. Na vnútornej strane poťahu je špeciálna mikroporézna vrstva, ktorá doslova zrastie so samotným volantom a zabezpečí tak všetky parametre bezpečnosti a komfortu poťahu. Poťah volantu Mária Cavallo sa dokonale prispôsobí volantu vášho auta a vy si tak dokonale vychutnáte jazdu s maximálnym komfortom pre vaše zmysly.

Farebná škála poťahov na volant od Mária Cavallo

vzorkovnik poťahov na volant - Maria Cavallo

Montáž poťahov na volant – Mária Cavallo

Návod na montáž:

TIP: Ak si na montáž poťahu Mária Cavallo netrúfate, tak  Vám ho namontujeme priamo u Vás.
(Platí len pre Bratislavu a blízke okolie)

Cenník poťahov na volant Mária Cavallo

Pokiaľ ste sa rozhodli pre kúpu poťahu na volant Mária Cavallo – rozhodli ste sa správne.  Vďaka tlaku výrobcu, aby boli poťahy Mária Cavallo dostupné širokej automobilovej verejnosti, je po prepočte úžitkových hodnôt a životnosti (odjazdené kilometre) možné konštatovať, že poťahy Mária Cavallo patria k tej najvýhodnejšej cenovej ponuke poťahov na trhu. Ceny sú uvedené vo výberovej tabuľke.

TIP: Pre zjednodušenie výberu správnej veľkosti poťahu volantu Vám ponúkame výberovú tabuľku. Zmerajte si celkový priemer a obvod volantu (viď obrázky). Na základe nameraných hodnôt si viete potom vybrať správnu veľkosť poťahu pre váš volanť. Pre hrubšie volanty sú vhodnejšie „X“ prevedenia. Pokiaľ sa vo výsledku zobrazia dve veľkosti a vy sa neviete rozhodnúť – kľudne nás kontaktujte.